Cum cumpar

CLIENTUL/UTILIZATORUL poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS si/sau un SERVICIU este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui PRODUS/SERVICIU in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI/SERVICIULUI. Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII. Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca societatea SC RETIC GARDURI SRL poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de SC RETIC GARDURI SRL, in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI. SC RETIC GARDURI SRL poate anula COMANDA efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului CLIENTULUI, a Tranzactiei, in cazul platii online;
  2. invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de catre SC RETIC GARDURI SRL, in cazul platii online;
  3. datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE sunt incomplete si/sau incorecte.

Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata „Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul www.igard.ro se poate efectua:

  • la livrarea produselor prin firma de curierat rapid DPD Curier (ramburs)
  • cu cardul
  • cu ordin de plata in RO69RNCB0764148456430001, deschis la BCR. La plata cu ordin de plata, timpul necesar procesarii comenzii se mareste cu max 2 zile lucratoare, in functie de banca platitoare.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Contul bancar in care se efectueaza plata in avans este: RO69RNCB0764148456430001, deschis la BCR.